Puteţi oricând acccesa şi actualiza sau corecta datele de înregistrare şi informaţiile din zona „Contul meu” de pe site-ul nostru. Vă rugăm să reţineţi că nu puteţi actualiza sau corecta informaţiile furnizate pentru o livrare care este în desfăşurare, decât telefonic, şi la maxim 3 ore de la efectuarea comenzii.

Cei care accesează site-ul pot scrie commentări, prin care să ne potă comunica sugestii, idei, întrebări, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încarcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor face acest lucru riscă să le fie şters contul şi să le fie blocat accesul la site.

 

Securitatea Informaţiilor

 

Prin completatea formularului online de înscriere, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le îregistrează să intre in baza de date şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii, concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor.

Arawma se obligă să nu facă publică adresa de mail a utilizatorilor şi să nu o dezvaluie, în afarea cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.